ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Ξύλινα και Συνθετικά

Στην εταιρεία μας Linea in Cucina, στη Ρόδο, μπορείτε να επιλέξετε για την κατοικία σας  ξύλινα, αλλά και συνθετικά κουφώματα PVC, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιπλέον, σε εμάς θα βρείτε εσωτερικές πόρτες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ( COSMIDOOR )

Η Cosmidoor ιδρύθηκε την άνοιξη του 2006, μετά τη συμφωνία συνεργασίας με τη Schüco, από τον κ. Κοσμίδη Θεόδωρο και έχει την έδρα της στον Σταύρο Ημαθίας. Τα συστήματα της Cosmidoor διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή ασφάλεια. Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η αξιοπιστία, η ποιότητα, αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, αποτελούν τις βασικές αρχές της. Η τελειότητα, η ομαδική εργασία, αλλά και η συνεργασία με τη Schüco, εγγυώνται για το αποτέλεσμα και την υποχρέωση της Cosmidoor για πρωτοπορία!

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΑ (ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ)

Η Πασχαλίδης - Εφαρμογές Ξύλου εξειδικεύεται στην παραγωγή ξύλινων κουφωμάτων, θερμοηχομονωτικών και ενεργειακών υαλοστασίων, παντζουριών, εξωτερικών - εσωτερικών θυρών και ειδικών κατασκευών, με συνέπεια και αξιοπιστία.
 
Στόχος της σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με άριστη τεχνογνωσία, έχει ως βασικές αρχές τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, από την παραγωγή έως την τοποθέτηση, αλλά και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και το service.
 
Είναι πιστοποιημένη με πιστοποιητικό CE και εφαρμόζει συνεχείς ελέγχους, συνεργαζόμενη με γερμανικούς και ιταλικούς οίκους υλικών και μηχανισμών (Roto, Sigenia, Mako Sinkens Renner), βελτιώνοντας τον τρόπο κατασκευής και αντοχής των κουφωμάτων της.

ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ MONDO PORTA 

Η MONDO PORTA διαθέτει μια μεγάλη γκάμα πορτών εσωτερικού χώρου σε ποικίλα σχέδια, με δραστηριότητα σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Η πολυετής τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη εξοπλισμένη μονάδα με μηχανήματα ηλεκτρονικού τύπου, εγγυώνται ένα προϊόν άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.
 
Η παραγωγική της δραστηριότητα στηρίζεται στη διαρκή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού με ιδιαίτερη έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία.