ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ποιότητα και Στυλ

Για την οικογένεια η κουζίνα αποτελεί τον πιο αγαπητό χώρο συγκέντρωσης, γι΄ αυτό και η επιλογή στην αγορά μιας κουζίνας πρέπει να είναι η καλύτερη.
 
Στη Linea in Cucina, στη Ρόδο, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη ή απαίτηση. Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη για να σας προτείνει τις ιδέες της προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και γούστο.
 
Αναδείξτε τον πιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού σας και αυξήστε την αξία του με τη δική σας ιταλική κουζίνα!

image-308809-creo-logo.png

Η κουζίνα που κρατά ζωντανό το παραδοσιακό ιταλικό πάθος για τη δημιουργία νέων τάσεων, δίνοντας μορφή στις ιδέες, στη δημιουργικότητα και στη συνεχή αναζήτηση για ένα στυλ που σέβεται και μοιράζεται την ιστορία μας με τον κόσμο. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη είναι αξίες που βρίσκονται στα βασικά της βιομηχανικής μας δέσμευσης και τις επιλογές σχεδιασμού.

image-308809-creo-logo.png

Η σχεδόν 50ετής εξυπηρέτηση πελατών και η συνεχής συμμετοχή στον τομέα της κουζίνας στην Ιταλία και στο εξωτερικό, έχει επιτρέψει στην εταιρεία να αναπτυχθεί και να εδραιώσει την ηγετική θέση της στην αγορά. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι οι τρεις δυνάμεις που επέτρεψαν στην ομάδα της LUBE να δημιουργήσει και να διατηρήσει τη βιομηχανική δραστηριότητά της, φθάνοντας σε επίπεδο παραγωγής που υπερβαίνει τώρα τις 300 κουζίνες ανά ημέρα. Η συνεχής έρευνα καινοτόμων υλικών και νέου ύφους είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για μια εταιρεία που διατηρεί για χρόνια το δομημένο κύκλο παραγωγής της κατά τέτοιο τρόπο που σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

image-308809-creo-logo.png

MITON αγαπά … τους ανθρώπους. Αυτό καθίσταται σαφές κάθε φορά που σχεδιάζουμε ένα νέο μοναδικό περιβάλλον. Ο σχεδιασμός δεν είναι μόνο μια κούφια λέξη για μας, αλλά μάλλον κατευθυντήρια αρχή μας. Σχεδιασμός σημαίνει έρευνα και δημιουργία στυλ. Aυτό σημαίνει επίσης, βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε δημιουργήσει έννοιες σε αρμονία με το σύγχρονο τρόπο ζωής, μετατρέποντας την κουζίνα σε ένα όλο και πιο προσωπικό χώρο. Πλήρη σχέδια για μέγιστη ελευθερία σύνθεσης και προσαρμογής, προηγμένη εργονομία για να βελτιώσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των αντικείμενων, τις ανάγκες και τις λειτουργίες.